Mogelijkheden

Wij zijn gespecialiseerd in het praktisch en doelgericht uitvoeren van bewerkingen in- en met metaal. Of het nu een project op locatie is, of het leveren van een product of halffabrikaat uit onze werkplaats: wij zien mogelijkheden.

Om tot een eindresultaat te komen wat voldoet aan de gestelde eisen, zorgen wij ervoor dat er indien nodig projectspecifiek aanvullende kennis en onderzoek in huis gehaald wordt. Dit kan bijvoorbeeld lastechnisch onderzoek betreffen, maar ook het uitvoeren van constructieve berekeningen of het verzorgen van een gecertificeerde keuring. Hiervoor werken wij samen met vaste partners.

Enkele secoren waar wij actief zijn:
  • MKB-bedrijven
  • Binnenvaart
  • Offshore
  • Waterbouw

Constructies

Wij vervaardigen constructiewerkzaamheden voor een diversiteit van klanten. Of het nu gaat om een afsluiter of gangway, laadklep of staalconstructie, wij zijn volledig vertrouwd met constructiewerk.

Laswerkzaamheden

Wij voeren laswerkzaamheden uit op locatie of in onze werkplaats. MIG/MAG en TIG apparatuur hebben wij standaard tot onze beschikking. Wij zijn voor diverse lasprocessen gecertificeerd.

Reparatiewerkzaamheden

Het uitvoeren van reparaties is een van onze expertises. Het uitslijpen van delen die vervangen moeten worden en het vervaardigen van maatwerk passtukken zijn onderdelen van onze kwaliteiten in reparatiewerk.