Het bedrijf

In 1994 is het bedrijf opgericht door Karel Colijn. Na enkele jaren is in 2008 de bouw gestart van ons nieuwe pand in Nieuwendijk aan de Ippelseweg 27.

De werkplaats is bij de bouw zo ingericht dat deze in alle mogelijkheden voorziet.
Er is een capaciteit van 320 m2 met een Abus bovenloopkraan van 5 ton. De werkplaats beschikt over een extra brede en hoge overheaddeur zodat er een goede aan- en afvoer van materialen en eindproducten mogelijk is.

De werkplaats is compleet ingericht met benodigde machines, materialen en voorraden. Zo hebben we onder meer de beschikking over een CNC volautomatische lintzaagmachine, en over diverse TIG en MIG/MAG lasmachines.

Onze werkzaamheden kunnen in onze werkplaats plaatsvinden, maar daarnaast doen wij ook veel projecten op locatie. Dat wil niet alleen zeggen het uitvoeren van las-, constructie, en reparatiewerk, maar ook het leveren, monteren en installeren van constructies die in onze werkplaats gebouwd zijn. Door praktisch constructief mee te denken en oplossingen te ontwerpen, kunnen wij met korte communicatielijnen effiënt en doelgericht maatwerk leveren.
lid van de metaalunie
Colijn Welding is lid van de Metaalunie.

werkplaats colijn welding nieuwendijk